Do what you like, like what you do.

duminică, 29 iulie 2012

Niste poze de ansamblu...

Nu arata nu stiu ce, dar eu sunt foarte mandra de ei, mai ales ca i-am cumparat la un metru inaltime(aproximativ), dar dupa plantare au trebuit scurtati cu 40-50 cm din cauza ca aveau varfurile inghetate. Cauza inghetului, seceta din 2011 si temperaturile extrem de mici din iarna 2011-2012 cand au fost cateva zile cu -25 de grade.

Tinand cont de toate astea, si de faptul ca i-am plantat primavara, in 15si 16 martie, cred ca si-au revenit minunat.Am si avut un noroc mare ca a plouat mult si la timp.Am 7 ha de plantat, in primavara am experimentat cu 2, urmand sa continui toamna asta, daca se prind pomii.Se pare ca s-au prins, ba chiar au si crescut intre 30-60 cm fiecare, astfel incat au cam 1m-1,5 m inaltime.Pomii plantati primavara se spune ca ,,pierd un an,, in sensul ca nu se dezvolta foarte mult in anul plantarii.


Sunt curioasa sa vasd la anul cum cresc.


Si un portret :)unde se vede unde a fost scurtat din cauza inghetului, si cat a crescut anul asta.


Pozele nu sunt grozave, le-am facut cu telefonul, in timp ce stropeam pomii cu zeama bordeleza.Sper sa fac un efort sa duc cu mine si aparatul de fotografiat, si poate vor iesi niste poze mai concludente-pentru ca, in realitate, arata mult mai bine :))


4 comentarii:

  1. Nu sunt altoiti, sunt din nuci selectionate , am ales asa pt ca sunt mai rezistenti si au durata de viata mai lunga decat cei altoiti, si pretul e mult mai mic..in primul an s-au uscat 150 de bucati, si din cauza secetei,desi i-am udat (dar cu cate o galeata de apa) si din cauza ca unii au fost calcati in picioare de oi..pentru mine a fost cel mai bine asa,dar fiecare face cum crede.

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu o intrebare.zeama bordeleza din ce este compusa?

    RăspundețiȘtergere
  3. piatra vanata ( CuSO4) sulfat de cupru

    RăspundețiȘtergere